Målare, ett jobb med framtidsutsikter

Hej, en vacker och solig dag som denna vill man vara vid havet, i alla fall om man bor här i Helsingborg, men vissa som jag är på jobbet och då kan man inte åka och sola och bada men man kan i vilket fall skriva ett inlägg på bloggen och jag tänkte mig att jag skulle berätta om hur det är att jobba som målare.

Jag har jobbat som målare i snart 15 år och det är ett yrke som jag verkligen älskar. Jag har alltid tyckt om att måla och det är något som jag verkligen trivs med. Att få möjligheten att jobba med något som man älskar är verkligen en dröm som har gått i uppfyllelse.

Det finns dock en del av mitt jobb som inte är lika roligt och det är den fysiska delen. Att stå och måla hela dagarna kan vara ganska tungt och man får snabbt trötta armar och ben. Men det är en del av jobbet som man måste acceptera och det är något man lär sig att hantera med tiden.

Det som är roligast med mitt jobb är att få möjligheten att träffa så mycket olika människor. Jag har alltid gillat att prata med folk och det är en av anledningarna till att jag valde just detta yrke. När man målar hus för olika kunder så får man ofta chansen att prata med dem och lära känna dem lite bättre och det är verkligen trevligt.

Jag skulle rekommendera detta yrke till alla som gillar att måla och som gillar att prata med människor. Det är ett jobb som ger mycket glädje och man får träffa mycket trevliga människor under tiden. Så om du funderar på att bli målare så är det absolut något jag rekommenderar!

Så varför inte söka in på en utbildning?